100 Dagen Fit-Challenge

Wil jij fit & gezond de zomer in? Geef je dan nu op voor de 100 Dagen Fit-Challenge!

  • 2x Per week 1-op-1 training in de privé studio, op een tijdstip dat voor jou uitkomt
  • 1x Per week persoonlijke coaching in voeding en levensstijl
  • Alles aangepast op jouw wensen en mogelijkheden
  • Regelmatige check-ups en evaluatie
  • Inclusief metingen

Waarom 100 dagen?

Het is wetenschappelijk bewezen dat je hersenen gemiddeld 3 maanden nodig hebben om te wennen aan verandering. In 100 dagen met zeer intensieve, persoonlijke coaching kan je dus ontzettend veel progressie maken in een fitte en gezonde levensstijl.

En daarna?

In het 100 dagen programma krijg je een berg aan coaching en informatie waarmee je ook daarna zelfstandig je resultaten kunt behouden. En mocht je Personal Trainer Shanna echt niet kunnen missen, dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om door te gaan.

Voor wie?

Ben jij écht gemotiveerd om te werken aan je gezondheid en conditie? En ben je bereid daar iets voor te moeten doen? Dan is deze challenge zeker wat voor jou! Ongeacht leeftijd of huidige conditie.

Wat kost het?

€ 95,- per week, all inclusief . Plus jouw gemotiveerde inzet natuurlijk. Inschrijven voor deze speciale fit-actie kan t/m 30 april!

Meer weten of een gratis intakegesprek? Vul dan hieronder je gegevens in.

 

 

De trainingen vinden plaats in de privé studio aan de Koning Markweg in Eindhoven – Woensel. Lees meer over De Privé Studio – Eindhoven…

OVER PERSONAL TRAINER SHANNA

Personal Trainer Shanna is de privé studio in Eindhoven waar je terecht kan voor persoonlijke begeleiding van de hoogste kwaliteit. Afvallenfitter worden, werken aan je gezondheid, zelfverdediging & weerbaarheid en nog veel meer. Behaal je doel met een gediplomeerd personal trainervoedingsdeskundige en gewichtsconsulent in Eindhoven. Ook online coaching is mogelijk. Personal training en coaching volledig gericht op jouw mogelijkheden en wensen