Stress Release

Personal Trainer Shanna biedt in Eindhoven een speciaal trainingsprogramma aan waar extra aandacht wordt besteed aan ontspanning, fysiek en mentaal. De Stress Release – personal training bestaat uit een combinatie van beweging, voeding en mental coaching die nodig is bij een overmaat aan stress, depressie-gevoelens of (na) een burn-out. 

Tegenwoordig lijkt het bijna normaal om dagelijks een flinke portie stress te ervaren. Maar stress brengt behoorlijk wat onaangename gevolgen met zich mee. Dit kan de boel zowel geestelijk als lichamelijk flink in de war schoppen. Vermoeidheid, stemmingswisselingen en prikkelbaarheid, slapeloze nachten, concentratieproblemen en vele andere klachten zijn het gevolg.

Juist in tijden van stress en vermoeidheid is het lastig om goed voor jezelf te zorgen. En dat terwijl een gezonde levensstijl dan nog belangrijker is! Stress vreet namelijk vitamines en mineralen, die je zelf eigenlijk heel hard nodig hebt voor je energie en good-feeling.

Wat doen we bij het Stress-Release programma?

Deze speciale vorm van personal training legt de nadruk op het reduceren van stress en het beter omgaan met emoties. Gedoceerde lichamelijke inspanning, yoga-invloeden, de juiste voeding en extra aandacht voor ontspanning en mindset geven je de boost die je nodig hebt. Lees hier over mijn werkwijze bij Personal Training & Coaching.

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail je naar: personaltrainershanna@outlook.com dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

De trainingen en coaching-sessies vinden plaats in de privé studio van Personal Trainer Shanna in Eindhoven. Lees hier meer over De Privé Studio – Eindhoven…