Werkwijze

Wanneer je je aanmeldt bij Personal Trainer Shanna in Eindhoven volgen we het onderstaande stappenplan.

  1. Als eerste nodig ik je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de studio. Hier bespreken we uitgebreid welk doel je precies voor ogen hebt en wat daarbij je motivatie is. Aan de hand van jouw wensen en mogelijkheden maken we samen een plan om aan de slag te gaan. Tijdens het gesprek kan je al je vragen kwijt en krijg je een duidelijk beeld van de studio en van je personal trainer/coach.
  2. Wanneer je voeding- of leefstijlcoaching volgt kan het zijn dat ik je vraag om een aantal dagen je ritme en patronen bij te houden. Zo krijg ik een duidelijk inzicht in je huidige voeding- en leefwijze.
  3. Wanneer je na de kennismaking besluit om te starten plannen we de eerste training/coaching en een goed moment om metingen te doen wanneer dat nodig is. Metingen kunnen zijn: gewicht, vetpercentage, BMI, BMR, buikomvang, spiermassa of fysieke testen gericht op kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid, balans of coördinatie.
  4. Je traject is begonnen en daarmee het echte werk! Geniet van de trainingen en coaching sessies en de weg naar je doel!
  5. Gedurende je training/coaching traject plannen we regelmatig momenten om te evalueren en je resultaten bij te houden.

Klinkt goed? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

 

De trainingen vinden plaats in de privé studio aan de Koning Markweg in Eindhoven – Woensel. Lees meer over De Privé Studio – Eindhoven…

OVER PERSONAL TRAINER SHANNA

Personal Trainer Shanna is de privé studio in Eindhoven waar je terecht kan voor persoonlijke begeleiding van de hoogste kwaliteit. Afvallenfitter worden, werken aan je gezondheid, zelfverdediging & weerbaarheid en nog veel meer. Behaal je doel met een gediplomeerd personal trainervoedingsdeskundige en gewichtsconsulent in Eindhoven. Personal training en coaching volledig gericht op jouw mogelijkheden en wensen.