De Studio – Eindhoven

Training-, Voeding- & Lifestyle Coaching: Voel je welkom in mijn privé studio in Eindhoven!

Wat ik ontzettend belangrijk vind in de studio is het ‘thuis’gevoel. Een plek waar je alle ruimte hebt om helemaal jezelf te zijn en alles uit de trainingen & coaching te halen.

Daarom vindt je bij Personal Trainer Shanna één privé ruimte gecreëerd voor één sporter. Zo creëer je optimale focus, rust en ook het veilige gevoel ‘fouten’ te kunnen maken. Dat geeft je een nog grotere mogelijkheid het beste uit jezelf te halen onder professionele begeleiding.

De trainingsruimte is dus volledig privé. Hierdoor is alle tijd en aandacht voor jou en ben je dus nooit tegelijkertijd met anderen aan het trainen. Ook is er de mogelijkheid om bij goed weer lekker buiten te trainen op privé terrein.

Er wordt getraind, gecoacht en ge-relaxt met een grote diversiteit aan materialen. Halterstangen, gewichten en dumbells, kettlebells, de battle rope, elastieken en touwen, de kickbag en reaction-bag enz.

Personal Trainer Shanna werkt alleen op afspraak. Wil je graag langskomen om te kijken of Personal Trainer Shanna bij je past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.

DSC_1057 (2)