Zelfvertrouwen Coaching

Zoek je een coach in Eindhoven die je helpt meer zelfvertrouwen te ontwikkelen? Bij Personal Trainer Shanna kan je ook daarvoor terecht.

Hoe belangrijk is zelfvertrouwen eigenlijk? Leven met een gebrek aan zelfvertrouwen is in ieder geval behoorlijk uitputtend. Het kan zich uiten in piekeren, twijfel, angst voor wat anderen van je denken. Dit kan een verlammend effect hebben wat je tegenhoudt in de dingen die je eigenlijk zou willen. In je werk, relaties, hoe jij in de wereld staat. Eigenlijk is je goed voelen over jezelf de basis van een gezond en gelukkig leven.

In mijn werk als trainer ben ik me steeds meer bewust geworden van het feit dat het bijna onmogelijk is om een bepaald doel te bereiken zonder zelfvertrouwen en eigenwaarde. Maar zelfvertrouwen creëer je niet in een paar dagen, of met een paar aanmoedigende woorden. Echt zelfrespect zit heel diep in onze kern. Zelf heb ik het daar vroeger zeker niet makkelijk mee gehad en hard moeten werken om dit te versterken. En soms is het nog steeds hard werken 🙂 Daarom ben ik de laatste jaren diep in dit onderwerp gedoken. Want jezelf vertellen dat je in jezelf moet geloven is één ding, maar hoe DOE je dat nou echt?

Als persoonlijke coach ga ik graag met jou het avontuur aan om jouw zelfvertrouwen te versterken. Dit met behulp van gesprekken, zelfonderzoek, opdrachten en oefeningen. Dit kan binnen in de coachruimte plaatsvinden, online of tijdens een wandeling in de buitenlucht. Dat laatste kan soms helpen meer te ontspannen en beter na te kunnen denken.

Neem gerust contact op voor je vragen of voor een vrijblijvend intakegesprek.