Personal Training bij Obesitas

Wanneer je veel overgewicht of obesitas hebt is het extra moeilijk om te sporten. Bewegen voelt misschien oncomfortabel en is een stuk zwaarder wanneer je bij iedere stap vele extra kilo’s mee moet slepen. Vaak is er ook angst om naar de sportschool te gaan vanwege vooroordelen van andere mensen. Eeuwig zonde, want zie dan maar eens uit je ongezonde gewoontes te stappen!

Bij Personal Trainer Shanna staat voorop dat jij je op je gemak voelt tijdens de trainingen. Zowel binnen als buiten zijn de ruimtes van de studio in Eindhoven dan ook volledig privé. Wanneer jij die ene ijzersterke beslissing hebt gemaakt om serieus te werken naar een gezonde en fitte versie van jezelf heb je één van de grootste obstakels al overwonnen.  Makkelijk is de weg zeker niet, maar als jouw persoonlijke coach zet ik alles op alles om samen met jou je doelen te behalen. Want iedereen verdient het om zich fit en gezond te voelen!

Naast het trainingsprogramma is de juiste voeding onmisbaar. Misschien heb je al vele diëten of hypes geprobeerd? Soms met tijdelijk succes? En kwamen de kilo’s er naderhand weer net zo hard aan, vaak met nog een beetje bonus? Voor echte, blijvende verandering is een andere lifestyle nodig. Ik help je om die te vinden in je voedingspatroon. Voedingscoaching bij Personal Trainer Shanna gaat verder dan alleen tips en aanwijzingen wat je allemaal wel en niet zou moeten eten. We pakken de kern aan. Lees hier over mijn werkwijze bij Personal Training & Coaching.

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail je naar: personaltrainershanna@outlook.com dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Kijk hier voor een kleine impressie van de privé studio in Eindhoven…