Personal trainer aan huis

Personal training aan huis in Eindhoven en omstreken! Hoe handig is het als jouw personal trainer gewoon bij je thuis komt wanneer het jou uitkomt? Dat scheelt je een hoop tijd!

Maak je geen zorgen om ruimte of benodigdheden. Jouw personal trainer neemt alles voor je mee wat nodig is om een zo effectief mogelijke training uit te voeren. Dat kan gewoon in de huiskamer, tuin of nabij gelegen park. Een kleine ruimte is meestal al meer dan genoeg om een flinke, functionele workout te volbrengen.

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail je naar: personaltrainershanna@outlook.com dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

OVER PERSONAL TRAINER SHANNA

Personal Trainer Shanna is de privé studio in Eindhoven waar je terecht kan voor persoonlijke begeleiding van de hoogste kwaliteit. Afvallen, fitter worden, werken aan je gezondheid, zelfverdediging & weerbaarheid en nog veel meer. Behaal je doel met een gediplomeerd personal trainer, voedingsdeskundige en gewichtsconsulent in Eindhoven. Personal training en coaching volledig gericht op jouw mogelijkheden en wensen.