Voedingscoach

Zoek je een gewichtsconsulent, voedingsdeskundige en coach in Eindhoven? Personal Trainer Shanna biedt professionele coaching op het gebied van voeding. Dat varieert van handige tips tot diepgaande begeleiding in een gezonde levensstijl.

Bij Personal Trainer Shanna ligt de focus bij voeding op de allerbeste manier om een gezond gewicht en lichaam te behouden: een healthy lifestyle! Dus geen diëten, shakes, pillen of andere onnatuurlijke ‘hulpmiddelen’ die niet, of slechts tijdelijk werken.

‘’Na de opleiding tot erkend gewichtsconsulent ben ik me verder gaan verdiepen in voeding en alles wat daarmee te maken heeft: van de beste keuzes als intensief sporter tot verantwoord afvallen en hormoonbalans. Ik wil het beste uit mezelf en uit mijn klanten halen, de basis hiervan ligt voor een heel groot deel in de juiste voeding.’’

Waar kan je dus mijn hulp voor inschakelen? Enkele voorbeeldjes:

  • Leren gezond te eten
  • Afvallen/vet verliezen of aankomen
  • Afleren van ongezonde gewoontes
  • Voeding in combinatie met sport
  • Meer energie en good-feeling
  • De strijd aangaan met suikerverslaving
  • Hulp bij vegetarisch of veganistisch eten

Hoe ik dat doe? Middels een uitgebreid persoonlijk gesprek en verschillende metingen bepaal ik samen met jou je uitgangspositie en je doel. Ik pluis je huidige voedingsgewoontes helemaal uit als dat nodig is. Ik kijk naar je energiebalans, de verdeling van je macro’s (eiwitten, vetten, koolhydraten), evenals de micro’s (vitaminen en mineralen). Indien nodig gaan we ook dieper in op de hormoonbalans in je lichaam en voeding. Stapje voor stapje pakken we de struikelblok(ken) aan, op een manier die voor jou het beste werkt.

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail je naar: personaltrainershanna@outlook.com dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.