Wie ik ben

Mijn naam is Shanna van Mens, Personal Trainer en Coach in hart en nieren. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een fit, gezond & gelukkig leven!

En die fitste, gezondste en vooral gelukkigste versie van jezelf is waar ik in de kern naar streef. Een heel groot deel daarvan draait om de juiste balans. Beweging, voeding en leefstijl is de basis.

Mijn trainer-verhaal begon toen ik een jaar of 10 was. Toen ontdekte ik een sport waar ik ontzettend enthousiast van werd: taekwondo, een zelfverdedigingssport waar respect en discipline hoog in het vaandel staan. Al snel trainde ik dagelijks. Na 3,5 jaar behaalde ik mijn 1e Dan (zwarte band) en werd ik gescout door het Talententeam Nederland. Daar heb ik een aantal jaren vele wedstrijden gedaan in binnen- en buitenland.

Naast het trainen zelf, rolde ik al op jonge leeftijd in het lesgeven en coachen. Dat voelde voor mij als een tweede natuur. De eerste jaren waren dit taekwondo- en zelfverdedigingslessen. Vanaf mijn 18e ontdekte ik de groepsfitness: kickfun, spinning, X-core, bootcamp, conditietraining, bodypump, bodycombat, hiit-training, yoga & meditatielessen en nog veel meer, alles deed ik met 100% inzet en passie. Ook ging mijn interesse naar andere vormen van verdedigingssport.

Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de sport- en fitnessbranche werd ik gevraagd als Personal Trainer. Dat leek mij geweldig dus ging ik die uitdaging aan. Al snel was ik verkocht; Het geeft mij de grootste voldoening om iemand te kunnen helpen naar een gezonder, fitter en/of gelukkiger leven.

Naast de opleidingen en supertoffe lessen die ik heb mogen geven put ik ook uit eigen ervaring in mijn coaching. Na twee operaties aan een aangeboren hartafwijking, een burn-out en overgewicht ben ik mezelf flink tegengekomen. Dat geeft mij nog extra motivatie in het belang van een gezonde levensstijl. Iedereen verdient het om zich fit, healthy & happy te voelen.

sitefoto1

Bekijk ook mijn profiel op de website van Personal Trainers

personal training eindhoven - personal boxing