Zelfverdediging & Weerbaarheid

Personal Training in zelfverdediging & weerbaarheid in Eindhoven. In de privé studio van Personal Trainer Shanna is alle aandacht voor jou: Volledige rust en privacy om jezelf te leren verdedigen en je zelfvertrouwen te vergroten op jouw tempo en naar jouw wensen. 

Realiteit vind ik (trainer Shanna van Mens) heel belangrijk als het om deze speciale personal trainingen gaat. Met ruim 17 jaar ervaring in diverse vecht- en zelfverdediging sporten heb ik gezocht naar de meest effectieve manieren van verdediging. Je leert te handelen in diverse (dreigende) situaties op fysiek en mentaal niveau. Dit door middel van simpele en doeltreffende technieken die voor iedereen toepasbaar zijn. Dus geen mooie hoge kicks, ingewikkelde danspassen en de nieuwste bokshandschoenen maar snelle, krachtige tools waar je overal en altijd wat aan hebt.

”Er is niet één manier voor een bepaalde aanval die uitgevoerd moet worden op een vaste manier. Ik leer je te handelen naar alle mogelijkheden die je hebt.”

Ook het mentale aspect speelt een hele grote rol. Hoe reageert je brein in een bepaalde situatie? Hoe ga je daarmee om? Ook in het dagelijks leven is zelfverdediging & weerbaarheid een enorme toevoeging. Je leert bijvoorbeeld:

  • Je zelfvertrouwen vergroten
  • Sterker in je schoenen staan
  • Je veiliger voelen in diverse situaties
  • Minder kwetsbaar zijn
  • Voor jezelf op kunnen komen en assertiever worden

Dat deze personal trainingen in geheel persoonlijke sfeer plaatsvinden heeft enorme voordelen ten opzichte van groepscursussen. Vooral mentaal kan het best heftig zijn, met name als je al eens lastige situaties hebt meegemaakt. In de vorm van personal training weet je zeker dat alle aandacht voor jou is en dat ik de trainingen ook volledig afstem op jou. Er is geen vast plan, geen tijdsdruk en je hoeft met niemand anders rekening te houden. It’s all about you!

Train je liever samen met iemand? Dat kan! Alle personal trainingen zijn ook mogelijk in duo-trainingen, dus maximaal 2 personen.

De zelfverdediging en weerbaarheidstrainingen zijn voor iedereen vanaf 13 jaar.

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail je naar: personaltrainershanna@outlook.com dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

De trainingen vinden plaats in de privé studio aan de Koning Markweg in Eindhoven – Woensel. Lees meer over De Privé Studio – Eindhoven…