Personal Training

Personal Training in Eindhoven bij Personal Trainer Shanna is trainen onder deskundige, persoonlijke begeleiding in een privé studio waar alle aandacht is voor jou.

Beweging is een onmisbaar onderdeel in een fit, gezond en gelukkig leven. Als trainer & coach streef ik niet naar het ‘perfecte lichaam’ maar naar een gezonde balans waar jij je prettig bij voelt.

Dat kan op veel verschillende manieren! Personal Training is een heel breed begrip. Vraag dan ook gerust naar de mogelijkheden.

Lees hier over mijn werkwijze bij Personal Training & Coaching.

Om de kwaliteit hoog te houden is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Het kan zijn dat er momenteel een wachtlijst is. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Om te starten hoef je geen sport-ervaring te hebben. Een personal trainer is er juist om je te coachen naar wat jij graag wilt. Enkele voorbeelden op trainingsgebied waarvoor je bij Personal Trainer Shanna terecht kan:

Dat jij je op je best voelt tijdens je fit-journey en daarna is voor mij zeer belangrijk. Daarom nemen we regelmatig de tijd om te evalueren.

Personal Training is geschikt voor alle leeftijden. Denk dus niet dat je er te oud voor zal zijn! Immers, ”elke reis begint ergens, je bent nooit te oud om de fitste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf te worden”.

Jouw personal trainer is je stok-achter-de-deur, motivator, aanspreekpunt, mentaal coach en entert(r)ainer die samen met jou werkt naar gewenste en meetbare resultaten.

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail je naar: personaltrainershanna@outlook.com dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

De trainingen vinden plaats in de privé studio aan de Koning Markweg in Eindhoven – Woensel. Lees meer over De Privé Studio – Eindhoven…

OVER PERSONAL TRAINER SHANNA

Personal Trainer Shanna is de privé studio in Eindhoven waar je terecht kan voor persoonlijke begeleiding van de hoogste kwaliteit. Afvallen, fitter worden, werken aan je gezondheid, zelfverdediging & weerbaarheid en nog veel meer. Behaal je doel met een gediplomeerd personal trainer, voedingsdeskundige en gewichtsconsulent in Eindhoven. Personal training en coaching volledig gericht op jouw mogelijkheden en wensen.