Personal Boxing

Personal Training in Eindhoven met een super-stoere tint. Personal Boxing is recreatieve vorm van personal training waarbij je bezig bent met boks-training. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om harde, rake klappen. Het gaat echt om het werken aan je conditie op een hele toffe en complete manier.

Fit worden met boxing-training is motiverend, uitdagend en vooral erg leuk! Het is een hele krachtige manier om een topconditie op te bouwen. Technieken uit verschillende vechtsporten zoals stoten en trappen worden getraind op onder andere kickbags en focuspads. Dat zorgt gegarandeerd voor flink zweten en een heerlijk voldaan gevoel. Verbetering in kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en (reactie)snelheid is het resultaat. Nog nooit zoiets gedaan? Geen probleem! Een extra goede reden om deze personal training te proberen, want eigenlijk wil je het niet missen!

Personal Trainer Shanna is een zeer bedreven en ervaren (vecht)sporter die met deze trainingen het uiterste in je naar boven haalt. Wil je hier nog dieper op ingaan en jezelf op een effectieve manier leren verdedigen? Lees dan verder bij Zelfverdediging & Weerbaarheid

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail je naar: personaltrainershanna@outlook.com dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

 

personal training eindhoven - personal boxing

De trainingen vinden plaats in de privé studio aan de Koning Markweg in Eindhoven – Woensel. Lees meer over De Privé Studio – Eindhoven…