Afvallen bij Personal Trainer Shanna

Wil je afvallen in Eindhoven? Dan zit je goed bij de privé studio in Eindhoven van Personal Trainer Shanna! Persoonlijke coaching op het gebied van voeding, training en leefstijl met de juiste mindset, datgene wat je nodig hebt om je doel te bereiken. 

Met jarenlange ervaring in de fit- voeding- en gezondheidswereld, eigen ervaring met overgewicht en afvallen en bovenal een enorme passie om jou happy te maken, ben je bij Personal Trainer Shanna aan het juiste adres.

”Ik help je met het behalen van jouw idealen: een slank figuur, gezond gewicht en een fitte, healthy lifestyle! Met de juiste motivatie zoeken we de beste en fijnste manier om je doelstellingen te bereiken én te behouden.”

Voeding, training & leefstijl zijn daarbij drie ontzettend belangrijke factoren. Alle drie onmisbaar. In de privé studio in Eindhoven bij Personal Trainer Shanna is er dan ook de mogelijkheid daarin optimaal te worden gecoacht. Lees hier over mijn werkwijze bij Personal Training & Coaching.

Gaat het sporten al prima en heb je alleen behoefte aan coaching in je voeding of leefstijl? Dat kan natuurlijk ook! Als erkend gewichtsconsulent en voedingsdeskundige kan ik je heel goed helpen. Lees meer over voedingscoaching bij Personal Trainer Shanna – Eindhoven…

Meer info of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem hier contact met me op!