30-Minutes Fit

Snel fitter en sterker worden met personal training in Eindhoven? Korte, intensieve workouts geven fantastisch resultaat! De zogenaamde HIIT (High Intensity Interval Training) trainingen zijn razend populair en niet voor niets: Je boekt snel grote vooruitgaan in kortdurende workouts.

Tijdens deze pittige, snelle trainingen worden korte momenten van maximale inspanning afgewisseld met korte momenten van rust. Uit onderzoek blijkt dat trainen op deze manier veel meer oplevert in vet-verlies en spieropbouw en -behoud dan bij lange, minder intensieve workouts. En het kost je maar een half uurtje! Houd er wel rekening mee dat deze trainingen zeer intensief zijn. Een goede basis in conditie en bewegingen is vereist. Uiteraard kan ik hier met je naartoe werken als dat nodig is.

30-Minutes Fit is één van de specialiteiten van Personal Trainer Shanna en wordt daarom ook als fit-programma in de privé studio in Eindhoven aangeboden. De battle ropes, heavy kettlebells, TRX trainers en mooie andere workout attributen + een dol enthousiaste personal trainer met tonnen energie staan al op je te wachten!

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek mail je naar: personaltrainershanna@outlook.com dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Lees hier over mijn werkwijze bij Personal Training & Coaching.