Interview en opnames bij Personal Trainer Shanna in Eindhoven

Afgelopen week kreeg ik bezoek van twee dames van het HU die verslag doen over seksuele intimidatie en geweld. Dit onderwerp kwam de afgelopen week weer volop in het nieuws.  Over de trainingen Zelfverdediging & Weerbaarheid deden zij een video-interview.

Wat is er voor vrouwen dan aan te doen? Urenlang praten met psychologen is een weg, maar een andere manier om het te verwerken is misschien wel een zelfverdedigingscursus. Shanna van Mens geeft personal training zelfverdediging & weerbaarheid in haar eigen privé studio in Eindhoven.”  Lees het hele artikel…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s