Ontspannings-Meditaties

In de studio in Eindhoven worden meditaties gegeven waar ontspanning het uitgangspunt is. Deze geleide meditaties worden aangeboden in de vorm van Small-Group: 2 tot 6 deelnemers per groep. Dit geeft een rustige sfeer met volop persoonlijke aandacht.

Voor een goede gezondheid zijn rust en ontspanning onmisbaar. Geleide ontspannings-meditaties kunnen je daarbij een handje helpen. Het klinkt je misschien wat zweverig in de oren, mediteren. Toch valt dat bij Personal Trainer Shanna best mee. De nadruk ligt echt op ontspanning.

Hoe werkt het?

De ontspannings-meditaties vinden plaats in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. Je wordt gevraagd in een comfortabele houding plaats te nemen op een yogamat. Dat kan zittend of liggend zijn, maar net wat jij prettig vindt. In 30 minuten word je stap voor stap met woorden gecoacht om zo helemaal tot rust te komen.

Enkele voordelen van deze vorm van meditatie:

  • Stress-reductie
  • Diepe ontspanning
  • Beter om kunnen gaan met stress en emoties in het dagelijks leven
  • Betere nachtrust
  • Focus en concentratie verbetering
  • Ondersteunt je immuunsysteem

Omdat de groep uit 2 tot 6 deelnemers bestaat worden de meditaties op vaste dagen en tijden aangeboden in de privé studio in Eindhoven. Uiteraard is dit ook mogelijk privé, online of als onderdeel van je (personal) training.

De eerste Small Group Ontspannings-Meditaties staan inmiddels gepland! Vanaf vrijdag 3 november en maandag 6 november ben je van harte welkom. De vrijdagen in de ochtend, om 10:00 uur. De maandagen in de avond, om 19:30 uur. Laat wel altijd even weten als je de eerste keer mee komt doen!

Wil je een keer meedoen met de groep? De eerste keer is gratis! Vul hieronder je gegevens in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

De meditaties vinden plaats in de privé studio in Eindhoven. Lees meer over De Privé Studio – Eindhoven…