Buiten sporten, het kan weer!

Na wekenlang alleen online trainingen in de agenda, gaan we nu weer face-to-face aan de slag. Joepie!

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen is het inmiddels weer toegestaan om buiten te sporten met meerdere mensen. Deze versoepeling van de Corona-maatregelen geeft ons de mogelijkheid om de real-life personal trainingen weer op te pakken.

Het buiten-trainen kan hier gewoon naast de personal training studio. Op een klein binnenplaatsje in de buitenlucht, geheel privé, met genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Ideaal om lekker te sporten onder persoonlijke begeleiding!

Hierbij gelden nog wel de belangrijke regels om verspreiding van het virus te voorkomen. Handen wassen voor aanvang van de training, afstand houden en kom alleen als je topfit bent. Na iedere training zorg ik ervoor dat alle gebruikte materialen weer goed gereinigd worden.

Hiernaast blijft online trainen natuurlijk altijd een optie! De afgelopen weken is gebleken dat dat prima werkt. Ik wil jullie hierbij nogmaals bedanken voor jullie geweldige inzet en flexibiliteit om dit mogelijk te maken, en te houden. Top!

Ook aan de slag met een personal trainer in Eindhoven? Neem contact met me op voor een kennismaking!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s